Ves al contingut.Salta a la navegació

InSitrate a la fira FAME INNOWA 2017

InSiTrate presentarà els seus resultats a la fira FAME INNOWA, la Plataforma Tecnológica del Sector Agroalimentari del Mediterrani espanyol.

La fira tindrà lloc al "Palacio de Ferias y Exposiciones Región de Murcia IFEPA" a Murcia, i serà un punt de referència en tecnologia agrícola i la transferència de coneixements en temes agrícoles.  

INNOWA és un immillorable entorn per a potenciar la recerca, la innovació, la transferència tecnològica i el coneixement pràctic mitjançant l'estreta col·laboració entre universitats, departaments de R+D+I i productors hortofructícoles. La fira recollirà la participació de 200 empreses repartides en 3 pavellons i amb 1000 marques representades.

El divendres dia 31 es va realitzar la jornada sobre Agricultura Sostenible, organitzada per la Cátedra UPCT-FECOAM-COAG on el projecte InSiTrate es presentarà a través de la ponència: Tecnología in situ para la reducción de los nitratos del agua subterránea y la producción de agua potable. Life InSiTrate. Presentada per la Dra. Irene Jubany i Güell.

 

 

Seguidament també es presentarà el LIFE Zelda (Fundació CTM Centre Tecnològic) i LIFE Futur Agrari (Departament de Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya). 

El programa d'activitats el podeu trobar a aquí.

Per a més informació podeu consultar la web de la fira: FAME INNOWA 2017